U petak 20. maja od 20h očekuje vas nova akustična svirka u Kuli. Ovaj put nam u dolaze Stroberiz, MAR i Tankman.
Karte se prodaju samo na ulazu po ceni od 500 din.
Tankman je bend iz Beograda osnovan 2014. godine. Muzika je kombinacija žanrova i varira između popa, tragova pank roka i indie roka. Sarađivali su i delili binu sa brojnim muzičarima i bendovima iz Srbije i regiona i nastupali u pojedinim klubovima i festivalima. Posle više godina rada na muzici, prvo Tankman izdanje objavljeno je u septembru 2018. godine u obliku EPa pod nazivom „Opportunities on Hold“ koji sadrži 6 autorskih pesama, a potpisuju ga Pop Depresija i Kišobran.

Subotička kantautorka Anamarija Tumbas, poznatija kao „Stroberiz“, svojim pesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka. Bila je članica mnogih autorskih „underground bendova“ kao što su Zli Jezici, D Sub Faces, Sputnik, a još uvek je sastavni deo benda Wooden Ambulance. Kao „one woman band“ nastupa od kraja 2017. godine, od kada je obišla mnoge festivale i klubove u Evropi, a svoj stil opisuje kao sladunjavi dark pop.

Muzičko putovanje MAR počinje sa 10 godina kad prvi put uzima gitaru u ruke slušajući stare Elvisove rockabilly hitove. Od 15. godine počinje svirati na ulici i putovati po raznoraznim gradovima. Sa 16 godina počinje pisati autorske pesme pod uticajem raznih žanrova i izvođača kao što su: Fleetwood Mac, Florence And The Machine, Neil Young, Ryan Adams, Jake Bugg, Nirvana, Eddie Vedder. Sa 18 godina snima svoj prvi album „Calling out“ sa producentom i aranžerom i vrsnim umetnikom Bebe Na Vole, aka Adamom Semijalcem. „Calling Out“ i muzika MAR je indie folk sa vrlo melanholičnim i nostalgičnim ugođajem. 2019. godine odlazi u London gde ostvaruje brojne saradnje i svira po raznoraznim poznatim Londnskim pubovima. Tamo i snima EP „On The Border“ koji je cover album američkih tradicionalnih pesama. Trenutno boravi u Zagrebu i radi na promociji novog albuma a i dalje svira na ulici.
 

U petak 20. maja od 20h očekuje vas nova akustična svirka u Kuli. Ovaj put nam u dolaze Stroberiz, MAR i Tankman. Karte se prodaju samo na ulazu po ceni od 500 din.